VIS Budget

Værktøj til budgetregistrering, konsolidering og opfølgning
Business Intelligence // VIS Budget

Hvorfor VIS Budget?

Billede af budgettering og konsolidering softwareUdviklet på baggrund af årelange erfaringer

VIS Budget er Dialog Datas værktøj inden for budgettering og konsolidering. Det er det nyeste i rækken og er derfor udviklet på baggrund af årelange erfaringer med kundetilpassede budgetsystemer. Ligesom VIS Datawarehouse tilpasses VIS Budget naturligvis til dine behov og ønsker inden for budgetlægning og opfølgning.

– Med VIS Budget får du et budgetsystem tilpasset DINE behov!

Billede af Budget program konsolideringVaretag budgetfaser let, sikkert og effektivt

VIS Budget er et intelligent budgetteringssystem, der gør det muligt at varetage budgetfaserne på en let, sikker og effektiv måde. Systemet arbejder direkte op mod eksisterende data og er designet til at afløse eksisterende regnearksløsninger – samtidig med at den kendte funktionalitet bevares. Dermed kan du foretage online opfølgning og sammenholde de enkelte målinger eller statistikker med de tilsvarende budgettal. Budgettet kan desuden registreres og konsolideres på alle niveauer, samt kan alle budgetrettelser årsagsforklares og spores (af hvem og hvornår er rettelsen foretaget).

 VIS Budget hjælper dig gennem alle budgetfaserne og den efterfølgende opfølgning!

Billede af Budget konsolidering software

Overskuelighed og brugervenlighed

I VIS Budget er det muligt at definere forskellige registreringsformularer til de enkelte brugergrupper for at sikre maksimal overskuelighed for  brugerene. For hver enkelt formular fastlægges, hvilke konti der skal vises, og hvilke andre dimensioner formularen skal indeholde (f.eks. land, afdeling eller varegruppe). Disse dimensioner er hierarkisk opbyggede for bedre og mere overskuelig præsentation.

– Dermed er VIS Budget nemt at gå til for alle!

Billede af Budgetopfølgning konsolideringEt hav af muligheder

VIS Budget har et hav af andre funktioner, bl.a. kan man i systemet foretage konsekvenssimulering, konsolidering, eliminering og styring af flere budgetversioner, opbygge forskellige budgetskemaer og konteringsprofiler samt spærre data f.eks. perioder eller budgetversioner mm. Derudover har VIS Budget en rapportgenerator til budgetopfølgning, valutastyring med dynamiske skift mellem valuta samt dynamisk understøttelse af budgetdimensioner, der kan hentes fra eksisterende system. Du kan læse mere om mulighederne i vores idébank her.

VIS Budget understøtter alle grene af budgetarbejdet!

Det siger kunderne
 • Når en ny dag starter, ved alle, hvordan gårsdagen gik – det er en kultur, som vi går meget op i.
  Per Byrial Andersen - Økonomichef
  A/S El-Salg
 • Vi har en løsning, som lever op til vores behov, vi får den gode service og føler vi har en konsulent, som har en rigtig god forståelse af vores forretning. Og internt er det blevet taget utroligt godt imod - alle er vilde med VIS.
  Financial Manager Henrik Rasmussen & Business Controller Helle Nielsen
  Gasa Group
 • Vores kommercielle fokusområde er at øge eksporten, derfor skal vi på baggrund af analytiske kalkulationer vide præcist, hvor meget vi tjener på hver enkelt ordre
  Steen Askholm - Økonomichef
  SPF-Danmark
 • Den hurtigere reaktionstid er med til at øge vores kundetilfredshed og giver os samtidig mulighed for at tilpasse indkøb efter forventet aftræk
  Bo Bjørn Jensen - Økonomichef
  Geia Food A/S
 • Vi har stor glæde af VIS Budget, som er et stærkt værktøj til hurtigt at lave nye budgetter og prognoser, når forudsætningerne ændrer sig. Ligeledes har vi kunnet flytte budgetprocessens start fra august til oktober måned, da det er så nemt for brugerne og kræver mindre arbejde for os bagved
  Steen Hestehauge - Systemchef i BAUHAUS Norden
  BAUHAUS
 • Vi har ved hjælp af vores BI-værktøj fået skabt hurtigt overblik over forretningen samt effektiviseret mange af vores arbejdsgange omkring opfølgning på produktion og energi (CO-2 projekt)
  Jimmi Madsen - Finance Director
  C.C.Jensen A/S
 • Dialog Data har gennem 10 år leveret et fleksibelt system, hvor rapportering og budgettering er integreret i en samlet løsning, der giver valide data. Løsningen giver mulighed for at reagere hurtigt på nye forbrugsmønstre
  Lars Børresen – Adm. Direktør
  Urtekram
Vi er klar ved telefonen
Vores dygtige konsulenter sidder klar ved telefonerne.

Giv os et kald og lad os tage en snak om jeres behov.
+45 79 447 447
Dialog Data A/S
Wittrupvej 2, 7120 Vejle Ø
VIS Datawarehouse
Business intelligence værktøj, der giver overblik, indsigt og bedre beslutningsgrundlag
VIS Budget
Budgetværktøj til budgetregistrering, konsolidering og opfølgning mm.
VIS 2Go
App, der giver mulighed for at tilgå data, når du er på farten