VIS Budget

Værktøj til budgetregistrering, konsolidering og opfølgning
Business Intelligence // VIS Budget

Hvorfor VIS Budget?

Billede af budgettering og konsolidering softwareUdviklet på baggrund af årelange erfaringer

VIS Budget er Dialog Datas værktøj inden for budgettering og konsolidering. Det er det nyeste i rækken og er derfor udviklet på baggrund af årelange erfaringer med kundetilpassede budgetsystemer. Ligesom VIS Datawarehouse tilpasses VIS Budget naturligvis til dine behov og ønsker inden for budgetlægning og opfølgning.

– Med VIS Budget får du et budgetsystem tilpasset DINE behov!

Billede af Budget program konsolideringVaretag budgetfaser let, sikkert og effektivt

VIS Budget er et intelligent budgetteringssystem, der gør det muligt at varetage budgetfaserne på en let, sikker og effektiv måde. Systemet arbejder direkte op mod eksisterende data og er designet til at afløse eksisterende regnearksløsninger – samtidig med at den kendte funktionalitet bevares. Dermed kan du foretage online opfølgning og sammenholde de enkelte målinger eller statistikker med de tilsvarende budgettal. Budgettet kan desuden registreres og konsolideres på alle niveauer, samt kan alle budgetrettelser årsagsforklares og spores (af hvem og hvornår er rettelsen foretaget).

 VIS Budget hjælper dig gennem alle budgetfaserne og den efterfølgende opfølgning!

Billede af Budget konsolidering software

Overskuelighed og brugervenlighed

I VIS Budget er det muligt at definere forskellige registreringsformularer til de enkelte brugergrupper for at sikre maksimal overskuelighed for  brugerene. For hver enkelt formular fastlægges, hvilke konti der skal vises, og hvilke andre dimensioner formularen skal indeholde (f.eks. land, afdeling eller varegruppe). Disse dimensioner er hierarkisk opbyggede for bedre og mere overskuelig præsentation.

– Dermed er VIS Budget nemt at gå til for alle!

Billede af Budgetopfølgning konsolideringEt hav af muligheder

VIS Budget har et hav af andre funktioner, bl.a. kan man i systemet foretage konsekvenssimulering, konsolidering, eliminering og styring af flere budgetversioner, opbygge forskellige budgetskemaer og konteringsprofiler samt spærre data f.eks. perioder eller budgetversioner mm. Derudover har VIS Budget en rapportgenerator til budgetopfølgning, valutastyring med dynamiske skift mellem valuta samt dynamisk understøttelse af budgetdimensioner, der kan hentes fra eksisterende system. Du kan læse mere om mulighederne i vores idébank her.

VIS Budget understøtter alle grene af budgetarbejdet!

Det siger kunderne
 • Vi er vilde med VIS, fordi den har den fleksibilitet, som vi efterspørger. Vi kan mærke, at VIS har givet os et løft, og der er mere tillid til tallene end tidligere - de bliver brugt mere nu
  Financial Manager Henrik Rasmussen & Business Controller Helle Nielsen
  Gasa Group
 • Vi kan selv udvikle og optimere rundt i VIS, derfor er det det klare valg, når der skal vælges BI-leverandør
  Per Byrial Andersen - Økonomichef
  A/S El-Salg
 • Vi har i Dialog Data sikret os en sparringspartner i stedet for en typisk IT-leverandør. Den gode interaktion mellem os og konsulenten i samspil med det gode analytiske overblik i VIS skaber værdi, som kan måles på bundlinjen.
  Steen Askholm - Økonomichef
  SPF-Danmark
 • Jeg giver fleksibiliteten i VIS 10 point ud af 10 mulige. Hvad end det er CSV eller andre filer, vi henter ind, skaber VIS en gennemsigtighed via multidata-integrationen. Vores SQL-database kan eksempelvis kodes sammen med Excel, og det giver os frihed og fleksibilitet til at tænke ud af boksen
  Bo Bjørn Jensen - Økonomichef
  Geia Food A/S
 • Vi har ved hjælp af vores BI-værktøj fået skabt hurtigt overblik over forretningen samt effektiviseret mange af vores arbejdsgange omkring opfølgning på produktion og energi (CO-2 projekt)
  Jimmi Madsen - Finance Director
  C.C.Jensen A/S
 • Dialog Data har gennem 10 år leveret et fleksibelt system, hvor rapportering og budgettering er integreret i en samlet løsning, der giver valide data. Løsningen giver mulighed for at reagere hurtigt på nye forbrugsmønstre
  Lars Børresen – Adm. Direktør
  Urtekram
 • Andre er begyndt at tale om live datawarehouse – det har vi i BAUHAUS med Dialog Datas BI-værktøj VIS kørt med de sidste 10 år
  Steen Hestehauge - Systemchef i BAUHAUS Norden
  BAUHAUS
Vi er klar ved telefonen
Vores dygtige konsulenter sidder klar ved telefonerne.

Giv os et kald og lad os tage en snak om jeres behov.
+45 79 447 447
Dialog Data A/S
Wittrupvej 2, 7120 Vejle Ø
VIS Datawarehouse
Business intelligence værktøj, der giver overblik, indsigt og bedre beslutningsgrundlag
VIS Budget
Budgetværktøj til budgetregistrering, konsolidering og opfølgning mm.
VIS 2Go
App, der giver mulighed for at tilgå data, når du er på farten