VIS Datawarehouse

Få øget overblik, indsigt og bedre beslutningsgrundlag
Business Intelligence // VIS Datawarehouse

Hvorfor VIS Datawarehouse?


Billede af data warehouse business intelligenceBrugervenligt og intuitivt system

VIS (Visual Information Solution) Datawarehouse er et business intelligence produkt til præsentation og analyse af informationer, der støtter virksomhedens beslutningstagere i både den kort- og langsigtede ledelse. VIS understøtter således alle grene af virksomhedens informationsbehov bl.a. inden for salg, produktion, logistik, service, økonomi og budgetter med løsninger indenfor bl.a. Balanced Scorecard, Supply Chain Management, ABC/ABM analyser, simulering og meget mere!

– Du kan læse mere om alle mulighederne i vores idébank nederst på siden!

Billede af dashboards Business IntelligenceHurtig præsentation af data

Dialog Data har stor erfaring i hurtige og effektive business intelligence systemer, hvor man kan vende og dreje sine data, så det giver overblik. VIS Datawarehouse tager løbende essensen af virksomhedens transaktioner og lægger disse data tilrette, således at man hurtigt får et overblik og nemt kan dykke ned for yderligere oplysninger og svar. Du har mulighed for selv at designe dine skærmbilleder samt vælge, hvordan du vil have data præsenteret fx i tabelformat, krydstabuleringer, grafikker, rapporter, spedometre, trafiklys og på landkort.

– Dermed kan du vælge den præsentation af dataene, der giver mest mening for DIG!

Billede af Kundetilpasset business intelligence datawarehouseSkræddersyet system tilpasset DINE behov

Da VIS Datawarehouse er udviklet af vores egne softwareudviklere, kender vi produktet som vores egen bukselomme, og vi kan derfor skræddersy en optimal business intelligence løsning i samarbejde med DIG. Vi går altid i dialog med den enkelte kunde både i implementeringsfasen og i den løbende produktudvikling.

– På den måde får du størst mulig indflydelse på, hvilke nye faciliteter og moduler, der skal implementeres i systemet!

Billede af Business intelligence ERP data warehouse

Tæt integration med Office produkter og ERP-systemer

VIS Datawarehouse giver en hurtig implementering op mod diverse ERP-systemer og er tæt integrereret med Office-produkterne.

– VIS Datawarehouse taler sammen med alle organisationens systemer!

Billede af Business analytics rapportFleksibel rapportgenerator

I VIS Datawarehouse er det muligt at få relevante og kritiske data og rapporter sendt ud til de relevante medarbejdere fx via e-mail – helt automatisk.

– VIS Datawarehouse giver dig automatisk information om relevante/kritiske hændelser, så snart de er indtruffet!

Billede af Business Intelligence SoftwareLet vedligeholdelse af stamdata

VIS Datawarehouse giver mulighed for en nem og intuitiv vedligeholdelse af diverse stamdata fx sælgere, varenumre mm. eller indrapportering af forskellige oplysninger fx forecasts, tidsregistrering mm. I VIS Datawarehouse er det nemt at oprette indtastningsformularer, som brugerne kan benytte til at indtaste sådanne data.

– VIS Datawarehouse sørger for nem vedligeholdelse af stamdata!

Billede af Data warehouse business intelligence idébankLæs mere i idébanken!

VIS-produkterne kan levere mange forskellige rapporter og analyser. I idébanken nedenfor kan du læse mere om konsolidering, supply chain management, forecast, HR, økonomi & finans, CRM, salgs-, logistik- og produktionsanalyser mm. Klik på cirklerne i idébanken nedenfor for at læse mere om de forskellige områder. Klik væk fra cirklerne igen for at komme tilbage til overblikket. Klik eventuelt nederst i højre hjørne for at få idébanken i fuld skærm.

Det siger kunderne
 • Uanset om det er grossist, energiselskab, lynhurtig detailhandel eller kæmpelager fungerer VIS godt. Mængden, hastigheden og kompleksiteten i dataene har Dialog Data i alle tilfælde kunnet løfte til ug.
  Per Byrial Andersen - Økonomichef
  A/S El-Salg
 • Vi er godt tilfredse, og føler vi får noget valuta for de penge, vi har puttet i det, og så har vi den her nærhed og forståelse - det er et partnerskab.
  Financial Manager Henrik Rasmussen & Business Controller Helle Nielsen
  Gasa Group
 • Vores kommercielle fokusområde er at øge eksporten, derfor skal vi på baggrund af analytiske kalkulationer vide præcist, hvor meget vi tjener på hver enkelt ordre
  Steen Askholm - Økonomichef
  SPF-Danmark
 • Vi har et naturligt stort fokus på varers udløbsdato. Med VIS har vi halveret antallet af ‘problemvarer’, og det har givet os en overskuelighed, som kan mærkes på bundlinje
  Bo Bjørn Jensen - Økonomichef
  Geia Food A/S
 • Andre er begyndt at tale om live datawarehouse – det har vi i BAUHAUS med Dialog Datas BI-værktøj VIS kørt med de sidste 10 år
  Steen Hestehauge - Systemchef i BAUHAUS Norden
  BAUHAUS
 • Vi har ved hjælp af vores BI-værktøj fået skabt hurtigt overblik over forretningen samt effektiviseret mange af vores arbejdsgange omkring opfølgning på produktion og energi (CO-2 projekt)
  Jimmi Madsen - Finance Director
  C.C.Jensen A/S
 • Dialog Data har gennem 10 år leveret et fleksibelt system, hvor rapportering og budgettering er integreret i en samlet løsning, der giver valide data. Løsningen giver mulighed for at reagere hurtigt på nye forbrugsmønstre
  Lars Børresen – Adm. Direktør
  Urtekram
Vi er klar ved telefonen
Vores dygtige konsulenter sidder klar ved telefonerne.

Giv os et kald og lad os tage en snak om jeres behov.
+45 79 447 447
Dialog Data A/S
Wittrupvej 2, 7120 Vejle Ø
VIS Datawarehouse
Business intelligence værktøj, der giver overblik, indsigt og bedre beslutningsgrundlag
VIS Budget
Budgetværktøj til budgetregistrering, konsolidering og opfølgning mm.
VIS 2Go
App, der giver mulighed for at tilgå data, når du er på farten