Hvem er vi?

Mød medarbejderne og tag fat i os!
Om os

Hvem er Dialog Data?

Dialog Data

Dialog Data er

en konsulentvirksomhed, grundlagt af Palle Rasmussen og Kim Vinther i 1993, og i dag et team bestående af dedikerede konsulenter og softwareudviklere med nu over 20 års erfaring i udvikling og implementering af business intelligence løsninger med brugervenlighed, fleksibilitet og kvalitet i højsædet.

Dialog DataVi har fokus på

at skabe værdi for vores kunder ved at sørge for, at BI-løsningen altid matcher den enkelte kundes aktuelle behov. Målet for os er således at gøre viden så lettilgængelig og så letforståelig for vores kunder som mulig.

Dialog DataVi har selv udviklet

vores produkter og kender dem derfor som vores egen bukselomme – for dig som kunde betyder dette bl.a., at vi kan tilpasse og udvikle produkterne efter DINE ønsker. vores produkter og kender dem derfor som vores egen b

Dialog DataVores kunder

omfatter alt fra mindre danske virksomheder til store internationale organisationer. Flere af dem har været kunder lige siden Dialog Datas første år – og det er vi stolte af! Flere af dem har været kunder lige siden Dialog

Dialog DataVi hjælper kunderne

inden for områderne BI og budgettering herunder CRM, KPI’er, balanced scorecard, big data, konsolidering, forecasts, data mining, activity based costing, projekt- og økonomistyring samt diverse analyser af alt fra kunder og leverandører til kapacitet og supply chain mm.

Dialog DataVi glæder os til at møde dig!

men indtil da kan du lære os bedre at kende og finde vores kontaktinformation herunder.Chris Kudahl Sørensen
Chris Kudahl Sørensen
Konsulent

Chris har været konsulent i Dialog Data siden 2017 og er uddannet cand.merc. i finansiering.

+45 79 447 458
Christian Skriver
Christian Skriver
Konsulent

Christian, der er startet i 2017, er finansøkonom samt har en cand.it. uddannelse bag sig.

+45 79 447 456
Peter Find
Peter Find
Salgsdirektør

Peter har været ansat i Dialog Data A/S siden 2016, er uddannet Cand.Merc. og har arbejdet i IT branchen siden 1998. Han har være økonomikonsulent i en årrække inden han blev Business Manager og Sales Director. Peter har en praktisk erfaring og forståelse for brugen af BI værktøjer samt budgettering. I det daglige varetager Peter salg og kundepleje.

+45 79 447 457
Martin Desberg
Martin Desberg
Konsulent

Martin har været konsulent i Dialog Data siden 2016. Han har stor praktisk erfaring fra tidligere stillinger som Business Controller og Financial Business Partner. Martin er uddannet erhvervsøkonom inden for økonomistyring.

+45 79 447 450
Torben Langhoff
Torben Langhoff
IT- og driftsansvarlig

Torben har været IT- og driftsansvarlig i Dialog Data siden 1999. Han sørger i det daglige bl.a. for, at vores interne IT og software altid fungerer og er up to date.

+45 79 447 440
Thomas Ravn-Jensen
Thomas Ravn-Jensen
Konsulent

Thomas har været konsulent i Dialog Data siden 2006. Han er uddannet revisor og har arbejdet med business intelligence siden 1999. Han er specialiseret i SQL server, VB Scripting og Microsoft Dynamics ERP-systemer.

+45 79 447 443
Flemming Grevsen Nielsen
Flemming Grevsen Nielsen
Konsulent

Flemming har været konsulent i Dialog Data siden 2007. Han er uddannet datamatiker og har arbejdet med business intelligence siden 2004. Han er certificeret i MS SQL server og er derudover specialiseret i budgettering, rapportering, konsolidering, produktionsplanlægning, projektstyring og opfølgning.

+45 79 447 452
Lars Tranborg
Lars Tranborg
Konsulent

Lars har været konsulent i Dialog Data siden 2003. Han er uddannet dataingeniør og er specialiseret i budgettering og rapportering.

+45 79 447 455
Klaus Timmermann
Klaus Timmermann
Softwareudvikler

Klaus har været softwareudvikler i Dialog Data siden 2002 og varetager i det daglige udviklings- og tekniske opgaver. Han er uddannet EDB-assistent og har 24 års erfaring i branchen.

+45 20 98 30 10
Anders Toudahl Johansen
Anders Toudahl Johansen
Konsulent

Anders har været konsulent i Dialog Data siden 2001. Han er uddannet dataingeniør og har tidligere arbejdet som IT-chef. Han arbejder hovedsageligt med MS-SQL server, Oracle og iSeries, primært i Navision og Dynamics AX og er specialiseret i rapportering, KPI’er, budgettering, konsolidering, opfølgning og projektstyring.

+45 79 447 441
Povl Skov
Povl Skov
Konsulent og medejer

Povl er medejer af Dialog Data og har været konsulent her siden 1999. Han er uddannet indenfor IT og har tidligere været IT-chef. Han har desuden en HD i regnskab, økonomistyring og informatik. Han har især interesse for produktionsstyring, økonomirapportering og koncernregnskaber mm.

+45 79 447 444
Kim Vinther
Kim Vinther
Adm. direktør og ejer

Kim Vinther er adm. direktør og softwareudvikler, og har arbejdet med business intelligence siden 1991. Han var medstifter af Dialog Data tilbage i 1993. I det daglige varetager han udviklings- og tekniske opgaver.

+45 79 447 448