Intelligent Business Performance software
- der giver indsigt

Understøt hele
virksomheden 

Dialog Data er et Business Intelligence konsulenthus i Vejle, der selv har udviklet VIS. VIS er en Business Performance løsning der kan håndtere dine data indenfor blandt andet rapportering, opfølgning og budgettering - og gøre det hele ligetil.

Business Intelligence er kort og godt: Data gjort let tilgængelige. Det giver dig et overblik over de mange forskellige data der indsamles i virksomhedens forskellige funktioner, så de kan anvendes på tværs. Det er med til at sikre din virksomhed bedre beslutninger og en stærk konkurrenceevne.

Business Performance
i samråd med dig

Vi har mere end 25 års erfaring indenfor rådgivning, udvikling og implementering af business performance løsningen VIS - og er derfor en rigtig solid samarbejdspartner. Vores team af konsulenter er med hele vejen gennem processen for at sikre, at løsningen skaber værdi i din virksomhed fra første dag. 

Vores målsætning er at gøre viden lettilgængelig og letforståelig for vores kunder, gennem den fleksible løsning VIS, så der skabes mest mulig værdi fra virsomhedens mange data - en fleksibel og ligetil løsning for alle. 

En fleksibel og ligetil

løsning for alle

I Dialog Data har vi selv udviklet VIS-løsningen, og vi kender den derfor ud og ind. Det betyder at vi kan konfigurere den optimale Business Performance-pakke i samarbejde med dig, så den understøtter dine forretningsmål.

Det tætte ejerskab med løsningen betyder også, at du får stor indflydelse på, hvilke nye moduler og funktioner der skal implementeres i den fleksible løsning - så din virksomhed får de bedste vilkår for at præstere optimalt.

Data er en vigtig byggesten for at blive en data-dreven virksomhed med optimal konkurrenceevne. Derfor deltager vi også i samarbejdet DataForBusiness med blandt andre Dansk Industri og Teknologisk Institut.

Kontakt os

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere din virksomhed? Så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende samtale.
 

Kontakt os

Udnyt dine data

Få en Business Intelligence-løsning, der analyserer og præsenterer information på en overskuelig måde for alle i virksomheden. Få 5 gode råd til succes med Business Intelligence ved at tilmelde dig her:

Modtag guide

Bliv inspireret

VIS og VIS Budget bruges til at realisere din virksomheds potentiale gennem hele værdikæden. Lad dig inspirere af de mange anvendelsesmuligheder.
 

Læs mere

Vores kunders

erfaringer med VIS

Alle virksomheder har brug for indsigt i egne data! Jo større indsigt - jo større konkurrenceevne.

De stigende datamængder fra mange forskellige datakilder øger behovet for én løsning, der kan skabe den nødvendige og værdifulde indsigt, man får ved at kombinere data.

VIS samler, kombinerer og analyserer data fra mange forskellige datakilder. Den løbende opfølgning på de analyserede data understøttes optimalt i VIS.

Læs kundernes mening

Et forretningsprojekt 

ikke bare "IT"

Vi har fuld tiltro til, at VIS kan styrke din virksomhed markant, og derfor vil vi også meget gerne vise dig potentialet i løsningen – helt uforpligtende. Når vi laver en prøveinstallation på jeres live data, får du både større forståelse for løsningens muligheder, og du kan samtidig se, hvor hurtigt implementeringen kan klares. Sådan giver vi dig både indsigt og inspiration helt fra starten.

Få vores Profilbrochure