Hvorfor budgettere 
med VIS?

Let, sikkert og
effektivt

Med VIS Performance får du en intelligent budgetteringsløsning, der understøtter alle virksomhedens budgetfaser på en let, sikker og effektiv måde. VIS Performance er designet til at erstatte eksisterende regnearksløsninger og de udfordringer, der er forbundet med disse, samtidig med at den kendte regnearksfunktionalitet bevares.

De enkelte budgetfaser opdeles i VIS Performance via budgetversioner, hvilket gør det særdeles let for dig at følge ændringerne i takt med, at budgettet udarbejdes. Gennemsigtigheden fremhæves yderligere, idet alle ændringer automatisk gemmes som en bogføring - på samme måde som i et økonomisystem.

Du undgår desuden, at der sker fejl, da samtlige budgetdata altid er opdaterede med de seneste korrektioner, fordi alle involverede personer arbejder med de samme data gennem hele budgetteringsprocessen.

Fordelene
helt kort og godt

  • Budgetregistrering med mulighed for styring af ubegrænset antal budgetversioner
  • Fuld journalisering/sporbarhed af alle ændringer i budgettet
  • Valutastyring med dynamisk skift mellem de enkelte valutaer
  • Konsolidering og eliminering
  • Spærring af data, f.eks. perioder, budgetversion eller enkelte konti
  • Konsekvenssimulering
  • Hierarkisk opbygning af dimensioner for overskuelig præsentation
  • Arbejder direkte op mod eksisterende data, hvilket muliggør online opfølgning
  • Investeringsbudget med integration til det egentlige budget
  • Avanceret rettighedsstyring

Overskueligheden
i centrum

VIS Performance er nemt at bruge for alle. For eksempel kan du
definere individuelle registreringsskemaer. For hver enkelt skema fastlægges, hvilke konti der skal vises, og hvilke andre dimensioner formularen skal indeholde (eksempelvis land, afdeling eller varegruppe).

Disse dimensioner er hierarkisk opbyggede for at sikre den bedste og mest overskuelige præsentation. Derudover kan du, via en valutakurstabel, omregne alle budgetposter dynamisk til oprindelig valuta, hvilket blandt andet gør en konsekvenssimulering af et kursudsving til en helt simpel øvelse.

Om du lægger driftbudget eller likviditetsbudget - eller noget helt tredje - er VIS Performance derfor din ideele samarbejdspartner. 

Konsolidering,
eliminering og et
hav af andre muligheder

Ud over selve budgetteringen åbner VIS Performance også op for en lang række andre muligheder – blandt andet kan du i løsningen håndtere konsolidering og eliminering mellem selskaber. Derudover kan VIS Performance også anvendes til bemandingsplanlægning, projektkalkulation, tidsregistrering, tilbudskalkulation og meget mere, da du har mange af de samme funktioner som i et regneark, men samtidig løses problematikkerne omkring versionsstyring, ødelagte formler, konsolidering af flere regneark og så videre.

 

Udvikling baseret på erfaringer

VIS Performance er udviklet af Dialog Data som et standardværktøj til budgettering, forecast og konsolidering. Løsningen er udviklet på baggrund af mange års erfaringer med kundetilpassede budgetløsninger. Det betyder, at vi naturligvis har fokus på dine behov og ønsker inden for budgetlægning og opfølgning.

Læs case

Optimale løsninger og
tæt integration

Vi har selv udviklet VIS Performance, og vi kender derfor løsningen ud og ind. Derfor kan vi, via opsætning, konfigurere den optimale budgetteringsløsning i samarbejde med dig, så dine behov og ønsker bliver opfyldt.

VIS Performance integrerer direkte op mod Office-produkterne, og løsningen kan integreres med alle gængse ERP-systemer og -databaser. Vi understøtter endda også Open Source. På den måde bliver det nemt at gøre VIS Performance til en del af hverdagen i virksomheden.

VIS2Go

Tag dine data med på farten med vores app, VIS2Go, der giver dig nem adgang til de nyeste data i din VIS løsning. 
 

VIS2Go

Data Warehouse

Sammen med VIS løsningen tilbyder vi at samle og strukturere dine data i et Data Warehouse - hvilket giver dig endnu flere muligheder.

Data Warehouse

Business Intelligence

Med VIS kan du samle, kombinere og analysere data fra alle tænkelige datakilder - og understøtte hele din virksomhed

VIS Business Intelligence