Hvorfor vælge VIS2GO?

Nyeste data
lige ved hånden

VIS2Go er en Business Intelligence-app, der giver dig nem adgang til de nyeste data fra VIS og VIS Budget. Blandt andet kan du se salgsstatistikker, distribuere oplysninger til eksterne samarbejdspartnere, modtage data om reklamationer eller kvalitet samt lave udtræk af KPI’er direkte på din smartphone eller tablet.

Det kan ofte være en stor fordel at have adgang til nyeste data, når du er på farten – for eksempel i forbindelse med kunde- eller leverandørbesøg. På den måde er du altid sikret det bedste beslutningsgrundlag, når du har behov for det.

Velkendt og intuitiv
brugerflade

VIS2Go har naturligvis den samme intuitive brugerflade som VIS. Du kan hurtigt skabe dig et overblik, men du har også mulighed for at opnå den samme dybdegående indsigt som i VIS ved at benytte drill-down-funktionen. På få sekunder får du adgang til data – on location – der giver dig indblik i, eksempelvis, hvordan den enkelte vare eller varegruppe sælger hos en aktuel kunde. Dette er værdifuld viden, der udstyrer dig med et bedre grundlag for at træffe de rigtige beslutninger.

Altid adgang til data
også når du er offline

Med VIS2Go får du adgang til data uanset tid og sted. Dataene du ser i VIS2Go er de samme, du også kan se i VIS. Det eneste du skal gøre er at opdatere og indhente den ønskede data ned på din smartphone eller tablet. Derefter kan du tilgå dataene uanset deres størrelse – og det er lige meget, om du er on- eller offline.

Sikkerheden
prioriteres

I VIS2Go er sikkerhed omkring data prioriteret meget højt, og alle data befinder sig i et krypteret format. Herudover er data beskyttet med password til app’en, og endelig kan der angives en valgfri tidsbegrænsning på selve dataene – således at data slettes, hvis ikke den har været brugt i en given periode.

Fordelene
helt kort og godt

  • Hav de nyeste data lige ved hånden
  • intuitiv brugerflade med nemt overblik
  • Drill-down-funktion skaber dybdegående indsigt
  • Høj datasikkerhed
  • Se data både on- og offline

Kontakt os

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Kontakt os

Referencer

Læs hvordan vores kunder bl.a. anvender VIS2Go:

Læse mere

Inspiration

Læs mere om VIS2Go´ mange anvedelsesmuligheder:

Læs mere