skræddersyede løsninger til din branche

Business Performance på tværs af brancher

Vi har mere end 25 års erfaring inden for Business Performance. Derfor er vi efterhånden blevet eksperter på hvilke udfordringer, der kan opstå i en lang række brancher, og vi kan nemt tilpasse vores fleksible VIS-løsning til at opfylde netop jeres behov. 

brancheløsninger Bygger på erfaring

Brancher

Business Performance-løsninger skal kunne noget forskelligt – alt efter branche. Vi sørger for, at jeres VIS-løsning bliver skræddersyet til jeres branchespecifikke behov. 

Kundecases

Vi er stolte af de løsninger, vi leverer til vores kunder. Ikke mindst fordi mange af vores kunder har været kunder i mange år, grundet den værdi VIS tilfører dem. Gå på opdagelse i vores kundecases, og læs mere.

Geia Food

Med live-data vis VIS sikres en øget gennemsigtighed i forretningen. En gennemsigtighed, som gør Geia Food mere reaktionsdygtig.

Læs mere
Kamstrup

Kamstrup anvender VIS Business Performance i 19 forskellige selskaber i flere lande, hvor løsningerne bl.a. bruges til konsolidering af regnskaber og eliminering mellem selskaber.

Læs mere
Global Castings

Hos Global Castings (nu BAETTR) er VIS med til at sikre en effektiv og præcis kvalitetsopfølgning ved dagligt at indhente relevant data fra fem fabrikker.

Læs mere
Jem & Fix

VIS Business Performance har de sidste 20 år været en integreret del af hverdagen hos Danmarks lavpris-byggemarked jem & fix, hvor løsningerne er med til at drive virksomheden fremad.

Læs mere
Contiga

Contiga anvender i det daglige VIS til at bearbejde data inden for rapportering, opfølgning og budgettering.

Læs mere
DST-CHEMICALS

Hos DST-CHEMICALS fremhæver de især samarbejdet med deres Dialog Data-konsulent som en succesfaktor ved implementeringen af VIS.

Læs mere

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan Dialog Data kan hjælpe din virksomhed?

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at optimere forretningen via data.

Lad os tage en snak om

Udvalgte kunder

Vores kunder er kernen i forretningen – og mange har været med helt fra starten (mere end 25 år).

“Alle involverede personer arbejder med de samme data, hvilket giver kvalitet og overblik. Det sparer tid ude i hvert enkelt led og betyder, at vi i stedet kan bruge tid på kunden og sætte fokus på salg.“
Scroll til toppen