Til dig, der arbejder med Sales & Operations Planning

Hvor forecasts typisk er rettet mod de mere financielle processer, er Sales & Operations planning (S&OP) en planlægningsproces, som sikrer et optimalt samarbejde i værdikæden.

VIS UNDERSTØTTER DINE ARBEJDSOPGAVER

Samarbejde i hele værdikæden

Hvor forecasts typisk er rettet mod de mere financielle processer, er Sales & Operations planning (S&OP) en planlægningsproces, som sikrer et optimalt samarbejde i værdikæden.

Derudover giver opsamlingen af historik på tidligere forecast og den faktiske efterspørgsel tilsammen et solidt grundlag for fremadrettet at vurdere markedet og dermed tilpasse produktion og lager til efterspørgslen. 


Højere indtjeningsevne

S&OP er en strategisk proces der kan hjælpe din virksomhed med at reagere proaktivt på uforudsete hændelser, som ikke er en del af budgettet. S&OP-processen bruges til at justere produktion og leverancer i forhold til det forecast, salg giver på efterspørgsel for den kommende periode. Dermed sikres et godt krydsfunktionelt samarbejde gennem hele værdikæden, som gør det muligt at minimere den kapital, der er bundet i lager og samtidig maksimere profitten.

Løbende forecast og øget koordinering

Den optimale budgetteringsproces betyder, at det er meget lettere at udarbejde løbende forecasts. Hyppige forecasts optimerer virksomhedens interne værdikæder. Blandt andet kan salgsafdelingens løbende forecasts bruges af produktionsafdelingen til at produktionsplanlægge i forhold til den ønskede lagerbeholdning. VIS undestøtter hele S&OP-processen, netop fordi det er en integreret BI- og CPM-løsning.

Læs meget mere om VIS Business Performance her

Relateret kundecase:

Kamstrup
Kamstrup

Kamstrup anvender VIS Business Performance i 19 forskellige selskaber i flere lande, hvor løsningerne bl.a. bruges til konsolidering af regnskaber og eliminering mellem selskaber.

Læs mere

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan Dialog Data kan hjælpe din virksomhed?

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at optimere forretningen via data.

Lad os tage en snak om

Flemming Stein
CEO

Udvalgte kunder

Vores kunder er kernen i forretningen – og mange har været med helt fra starten (mere end 27 år).

Scroll til toppen