CASE

DST-CHEMICALS

Hos DST-CHEMICALS fremhæver de især samarbejdet med deres Dialog Data-konsulent som en succesfaktor ved implementeringen af VIS.

Stærk faglighed gør Business Performance-systemet unikt

Da DST-CHEMICALS A/S i Kolding I 2012 besluttede sig for at investere i en BI-løsning til virksomheden, rettede de henvendelse til tre forskellige udbydere. Blandt dem Dialog Data A/S i Vejle.

”Dialog Data foreslog at demonstrere systemet med vores egne tal, og det gik de to andre bydere med til. Det forlængede selvfølgelig beslutningsprocessen, men fremgangsmåden giver et helt andet indtryk af løsningen, når det er vores egne, kendte data fra det virkelige liv, frem for ”demo data”, der jo altid ser flotte ud. I processen sendte Dialog Data en revisoruddannet konsulent, som udover at håndtere systemet kunne afstemme tallene i de rette sammenhænge, og den stærke faglighed var nok det allermest tungtvejende argument for at vælge Dialog Data som leverandør og samarbejdspartner. Det er det stadig i dag”, fortæller Mogens Hørlück-Pedersen, CFO i DST-CHEMICALS A/S.

DST-CHEMICALS A/S har specialiseret sig i affedtning og overfladebehandling af metal-emner. Firmaets kunder forarbejder metal og i processen anvendes olie, der skal vaskes af. Virksomhedens hovedsæde ligger i Kolding, og globalt beskæftiger virksomheden 65 medarbejdere. Kunderne er spredt fra Kina til Mexico.

Virksomheden har været gennem stor vækst de seneste fem år, hvor medarbejderantallet er blevet fordoblet.

Udover filial i Indien, er DST-CHEMICALS A/S’ lokalt repræsenteret med et salgs- og serviceteam i Nord Amerika, Tyskland, Sverige, CEE-landene. På øvrige markeder sker repræsentationen via tæt samarbejde med lokale agenter og distributører.

Siden implementeringen af VIS er brugen bredt ud i næsten alle firmaets afdelinger, og i samarbejde med Dialog Data A/S er softwaren gearet til at sikre et ajourført overblik med høj kvalitet og troværdighed. Data indhentes bl.a. fra forskellige Microsoft programmer samt manuel indberetning.

Det er vigtigt for DST-CHEMICALS at sikre ensartet funktionalitet og kvaliteten af de indberettede data.
”Vi arbejder med at konti har én ejer, og dermed én ansvarlig for korrekte tal, og det fungerer fint”, fortæller Mogens Hørlück-Pedersen.

”I finans og bogholderiet henter vi selv nøgletal, mens sælgerne får vores assistance til at trække analyser og rapporter til deres aktuelle brug. Men systemet er brugervenligt og giver et hurtigt overblik”, fortæller Mogens Hørlück-Pedersen.

”Vi har løbende fokus på omsætning og toplinje og samler data fra en række forskellige kilder, bl.a. microsoft-programmer og manuelle indberetninger, så vi er ajour med omsætning og salg, og på baggrund af disse kan træffe alle nødvendige strategiske beslutninger”, fortæller Mogens Hørlück-Pedersen.

”Jeg vil gerne fremhæve samarbejdet med Dialog Datas konsulent, som væsentligt for vores succes med softwaren. Konsulenten er et kendt ansigt i virksomheden og gør en virkelig god indsats for at optimere vores brug af VIS og de underliggende datakilder, så vores BI-system leverer de nødvendige forudsætninger for gode og nøjagtige beslutninger”, fortæller Mogens Hørlück-Pedersen.

I processen sendte Dialog Data en revisoruddannet konsulent, som udover at håndtere systemet kunne afstemme tallene i de rette sammenhænge, og den stærke faglighed var nok det allermest tungtvejende argument for at vælge Dialog Data som leverandør og samarbejdspartner. Det er det stadig i dag.
Mogens Hørlück-Pedersen
CFO, DST-CHEMICALS A/S

Vil du høre mere om VIS2GO?

Vil du høre mere om VIS2GO?

Andre kundecases

Gå på opdagelse i flere af vores kundecases, og bliv klogere på, hvordan VIS kan gøre en forskel i din virksomhed.

Geia Food

Med live-data vis VIS sikres en øget gennemsigtighed i forretningen. En gennemsigtighed, som gør Geia Food mere reaktionsdygtig.

Læs mere
Kamstrup

Kamstrup anvender VIS Business Performance i 19 forskellige selskaber i flere lande, hvor løsningerne bl.a. bruges til konsolidering af regnskaber og eliminering mellem selskaber.

Læs mere
Global Castings

Hos Global Castings (nu BAETTR) er VIS med til at sikre en effektiv og præcis kvalitetsopfølgning ved dagligt at indhente relevant data fra fem fabrikker.

Læs mere
Jem & Fix

VIS Business Performance har de sidste 20 år været en integreret del af hverdagen hos Danmarks lavpris-byggemarked jem & fix, hvor løsningerne er med til at drive virksomheden fremad.

Læs mere
Contiga

Contiga anvender i det daglige VIS til at bearbejde data inden for rapportering, opfølgning og budgettering.

Læs mere
Bauhaus

VIS Performance har gjort det muligt for Bauhaus at flytte budgetprocessens start fra august til oktober grundet den markant mindre mængde arbejde.

Læs mere

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan Dialog Data kan hjælpe din virksomhed?

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at optimere forretningen via data.

Lad os tage en snak om

Scroll til toppen