CASE

El-salg

VIS Business Performance har El-Salgs controller sparet ca. en arbejdsuge hver måned alene på rapportering og opfølgning.

Gennemgribende optimering med VIS

Det er ressourcekrævende at udarbejde månedsrapporter, når data skal trækkes manuelt ud af ERP-systemet. Men med VIS Business Performance har El-Salgs controller sparet ca. en arbejdsuge hver måned alene på rapportering og opfølgning.

 

 

 

Overblik over værdikæden

Desuden har El-Salg med VIS blandt andet fået et godt overblik over værdikæden for hver enkelt produkt, hvilket har gjort det muligt at optimere priskalkulerne på en lang række produkter. Ifølge økonomichefen hos El-Salg, Per Byrial Andersen, er en anden stor fordel også, at det er nemt for medarbejderne at overtage driften og opsætningen af løsningen, da VIS er meget intuitivt at arbejde med, hvis man bare har kendskab til Excel.

Det har vi hjulpet med

Disse fordele opnåede El-Salg

Her står blot nogle af de fordele, som der er forbundet med at bruge VIS. 

Vil du høre mere om VIS2GO?

Vil du høre mere om VIS2GO?

Andre kundecases

Gå på opdagelse i flere af vores kundecases, og bliv klogere på, hvordan VIS kan gøre en forskel i din virksomhed.

Geia Food

Med live-data vis VIS sikres en øget gennemsigtighed i forretningen. En gennemsigtighed, som gør Geia Food mere reaktionsdygtig.

Læs mere
Kamstrup

Kamstrup anvender VIS Business Performance i 19 forskellige selskaber i flere lande, hvor løsningerne bl.a. bruges til konsolidering af regnskaber og eliminering mellem selskaber.

Læs mere
Global Castings

Hos Global Castings (nu BAETTR) er VIS med til at sikre en effektiv og præcis kvalitetsopfølgning ved dagligt at indhente relevant data fra fem fabrikker.

Læs mere
Jem & Fix

VIS Business Performance har de sidste 20 år været en integreret del af hverdagen hos Danmarks lavpris-byggemarked jem & fix, hvor løsningerne er med til at drive virksomheden fremad.

Læs mere
Contiga

Contiga anvender i det daglige VIS til at bearbejde data inden for rapportering, opfølgning og budgettering.

Læs mere
DST-CHEMICALS

Hos DST-CHEMICALS fremhæver de især samarbejdet med deres Dialog Data-konsulent som en succesfaktor ved implementeringen af VIS.

Læs mere

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan Dialog Data kan hjælpe din virksomhed?

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at optimere forretningen via data.

Lad os tage en snak om

Scroll til toppen