CASE

Gasa Group

VIS Business Performance hjælper en af Europas førende eksperter i blomsterprodukter med at holde et køligt overblik i en travl sæson.

Øget overblik og uddelegering af ansvar

I en virksomhed som GASA GROUP, hvor mange varer skal sælges allerede, når de indkøbes, mens andre varer i stedet skal lagerføres, er der behov for et konstant og præcist overblik, hvilket de klarer med VIS.

Det skaber især værdi, at de nu konstant er klar over, hvilke lagerførte varer der skal nedskrives, og hvilke der kan sælges – og det kræver blot et enkelt klik at sende disse rapporter ud til de relevante medarbejdere.

For GASA GROUP er det blandt andet også vigtigt, at Business Performance-værktøjet både fungerer til det styringsmæssige, samtidig med at det er nemt at arbejde med for virksomhedens sælgere.

Det intuitive interface i VIS har fået sælgerne til hurtigt at tage løsningen til sig og bruge den aktivt i hverdagen. Dette gør det muligt for GASA GROUP at uddelegere mere ansvar til den enkelte sælger, hvilket både sparer dem tid og giver en bedre, mere kompetent oplevelse for kunderne.

Det har vi hjulpet med

Disse fordele opnåede GASA GROUP

Her står blot nogle af de fordele, som der er forbundet med at bruge VIS. GASA GROUP får dog løbende værdi ud Business Performance-værktøjet.  

Vil du høre mere om VIS2GO?

Vil du høre mere om VIS2GO?

Andre kundecases

Gå på opdagelse i flere af vores kundecases, og bliv klogere på, hvordan VIS kan gøre en forskel i din virksomhed.

Geia Food

Med live-data vis VIS sikres en øget gennemsigtighed i forretningen. En gennemsigtighed, som gør Geia Food mere reaktionsdygtig.

Læs mere
Kamstrup

Kamstrup anvender VIS Business Performance i 19 forskellige selskaber i flere lande, hvor løsningerne bl.a. bruges til konsolidering af regnskaber og eliminering mellem selskaber.

Læs mere
Global Castings

Hos Global Castings (nu BAETTR) er VIS med til at sikre en effektiv og præcis kvalitetsopfølgning ved dagligt at indhente relevant data fra fem fabrikker.

Læs mere
Jem & Fix

VIS Business Performance har de sidste 20 år været en integreret del af hverdagen hos Danmarks lavpris-byggemarked jem & fix, hvor løsningerne er med til at drive virksomheden fremad.

Læs mere
Contiga

Contiga anvender i det daglige VIS til at bearbejde data inden for rapportering, opfølgning og budgettering.

Læs mere
DST-CHEMICALS

Hos DST-CHEMICALS fremhæver de især samarbejdet med deres Dialog Data-konsulent som en succesfaktor ved implementeringen af VIS.

Læs mere

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan Dialog Data kan hjælpe din virksomhed?

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at optimere forretningen via data.

Lad os tage en snak om

Scroll til toppen