CASE

Geia Food

Med live-data vis VIS sikres en øget gennemsigtighed i forretningen. En gennemsigtighed, som gør Geia Food mere reaktionsdygtig.

Meget mere end et præsentationsværktøj

Der stilles høje krav til leverandører til detailhandlen, og især inden for fødevarer, hvor kort leadtime, begrænsede holdbarheder og relativt lave avancer er en del af dagligdagen. Det gælder også for Geia Food, der er en af Skandinaviens førende leverandører af fødevarekoncepter til detailhandlen inden for kategorier som køle- og kolonialvarer, dybfrost samt drikkevarer. Hertil er Dialog Datas Business Performance-værktøj VIS et stærkt forretningsunderstøttende værktøj, der har været anvendt siden 2011 i Geia Food. ”VIS er let tilgængeligt og anvendes på alle niveauer i koncernen, hvilket gør VIS til et beslutningsunderstøttende arbejdsredskab i dagligdagen, og ikke blot et præsentationsværktøj på corporate niveau,” siger Bo Bjørn Jensen, Group CFO hos Geia Food.

VIS hjælper med at sikre bundlinjen

Blandt andet er højfrekvente dataloads med til at sikre en øget gennemsigtighed i forretningen, hvor der kan reageres rettidigt på eventuelle afvigelser, og salget kan følges i detaljen, fra et overordnet kundeperspektiv, til indtjening på den enkelte vare pr dag. Ifølge Bo Bjørn Jensen kan overskueligheden skabt af VIS aflæses på bundlinjen. ”VIS er grundstenen for kommerciel og finansiel opfølgning i Geia-koncernen og giver overblik på såvel aggregeret som detaljeret niveau, og gør os i stand til at detektere afvigelser rettidigt.”

Effektiv konsolidering og opfølgning

Geia Food koncernen er stærkt repræsenteret i Norden, hvilket sikrer en omkostningseffektiv distribution til skandinaviske detailkæder. Dette kræver en løsning, der giver det fulde overblik over hele forretningen, så veldokumenterede beslutninger kan tages på tværs af organisationen. ”VIS konsoliderer alle selskaber kommercielt og finansielt, og det indbyggede budgetmodul gør opfølgning effektiv og to-the-point,” beskriver Bo Bjørn Jensen.

VIS er let tilgængeligt og anvendes på alle niveauer i koncernen, hvilket gør VIS til et beslutningsunderstøttende arbejdsredskab i dagligdagen, og ikke blot et præsentationsværktøj på corporate niveau.
Bo Bjørn Jensen
Group CFO, Geia Food
Det har vi hjulpet med

Disse fordele opnåede Geia Food

Her står blot nogle af de fordele, som der er forbundet med at bruge VIS. 

Vil du høre mere om VIS2GO?

Vil du høre mere om VIS2GO?

Flemming Stein
CEO

Andre kundecases

Gå på opdagelse i flere af vores kundecases, og bliv klogere på, hvordan VIS kan gøre en forskel i din virksomhed.

Kamstrup
Kamstrup

Kamstrup anvender VIS Business Performance i 19 forskellige selskaber i flere lande, hvor løsningerne bl.a. bruges til konsolidering af regnskaber og eliminering mellem selskaber.

Læs mere
Global Castings

Hos Global Castings (nu BAETTR) er VIS med til at sikre en effektiv og præcis kvalitetsopfølgning ved dagligt at indhente relevant data fra fem fabrikker.

Læs mere
jem & fix bruger VIS til den daglige drift
Jem & Fix

VIS Business Performance har de sidste 20 år været en integreret del af hverdagen hos Danmarks lavpris-byggemarked jem & fix, hvor løsningerne er med til at drive virksomheden fremad.

Læs mere
Contiga

Contiga anvender i det daglige VIS til at bearbejde data inden for rapportering, opfølgning og budgettering.

Læs mere
DST-CHEMICALS

Hos DST-CHEMICALS fremhæver de især samarbejdet med deres Dialog Data-konsulent som en succesfaktor ved implementeringen af VIS.

Læs mere
Bauhaus

VIS Performance har gjort det muligt for Bauhaus at flytte budgetprocessens start fra august til oktober grundet den markant mindre mængde arbejde.

Læs mere

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan Dialog Data kan hjælpe din virksomhed?

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at optimere forretningen via data.

Lad os tage en snak om

Flemming Stein
CEO
Scroll til toppen