CASE

Global Castings

Hos Global Castings (nu BAETTR) er VIS med til at sikre en effektiv og præcis kvalitetsopfølgning ved dagligt at indhente relevant data fra fem fabrikker.

Nyeste data giver bedre kvalitetskontrol

Global Castings (nu BAETTR) er specialister i serieproduktion af færdigstøbte produkter til førende vindmølleproducenter verden over. Produkternes store størrelser og priser gør det fundamentalt, at kvaliteten altid overgår kundernes forventninger, og dette er VIS en vigtig del af.

Automatisk dataindsamling

Tidligere blev kvalitetsdata og fejlrapporter fra de fem fabrikker samlet manuelt i et regneark, hvilket var langsommeligt, uoverskueligt, og dataene blev hurtigt forældede. Men med VIS samles tallene automatisk ind dagligt, så Global Castings altid har adgang til den nyeste data og dermed også har det bedste beslutningsgrundlag.

Bedre kvalitetskontrol med VIS

Ifølge Poul Fuglsang, der er IT Manager hos Global Castings, er VIS med til at give en markant bedre kvalitetsopfølgning i virksomheden. 

Derudover var implementeringen af løsningen effektiv, og da de fik udført en lille del ad gangen, blev det muligt at fintune løsningen til at dække deres præcise behov.

Vil du høre mere om VIS2GO?

Vil du høre mere om VIS2GO?

Flemming Stein
CEO

Andre kundecases

Gå på opdagelse i flere af vores kundecases, og bliv klogere på, hvordan VIS kan gøre en forskel i din virksomhed.

Geia Food

Med live-data vis VIS sikres en øget gennemsigtighed i forretningen. En gennemsigtighed, som gør Geia Food mere reaktionsdygtig.

Læs mere
Kamstrup
Kamstrup

Kamstrup anvender VIS Business Performance i 19 forskellige selskaber i flere lande, hvor løsningerne bl.a. bruges til konsolidering af regnskaber og eliminering mellem selskaber.

Læs mere
jem & fix bruger VIS til den daglige drift
Jem & Fix

VIS Business Performance har de sidste 20 år været en integreret del af hverdagen hos Danmarks lavpris-byggemarked jem & fix, hvor løsningerne er med til at drive virksomheden fremad.

Læs mere
Contiga

Contiga anvender i det daglige VIS til at bearbejde data inden for rapportering, opfølgning og budgettering.

Læs mere
DST-CHEMICALS

Hos DST-CHEMICALS fremhæver de især samarbejdet med deres Dialog Data-konsulent som en succesfaktor ved implementeringen af VIS.

Læs mere
Bauhaus

VIS Performance har gjort det muligt for Bauhaus at flytte budgetprocessens start fra august til oktober grundet den markant mindre mængde arbejde.

Læs mere

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan Dialog Data kan hjælpe din virksomhed?

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at optimere forretningen via data.

Lad os tage en snak om

Flemming Stein
CEO
Scroll til toppen