CASE

Halberg

Halberg har benyttet VIS Performance og VIS Business i henholdsvis 9 og 19 år, og de er godt tilfredse med løsningens brugervenlighed og fleksibilitet.

Et enkelt klik for at lave en rapport

Halberg har benyttet VIS Performance og VIS Business i henholdsvis ni og 19 år, og de er godt tilfredse med løsningens brugervenlighed og fleksibilitet.

Halberg-koncernen er en stor familieejet virksomhed med aktiviteter inden for blandt andet tobak, hvor de i dag er verdens næststørste producent af pibetobak. Med en sådan størrelse er det nødvendigt at kunne holde det store overblik, hvilket VIS Business Performance hjælper med – og det har de efterhånden gjort længe, da Halberg har benyttet VIS Business i 19 år, og tilføjelsen af VIS Performance kom til for ni år siden.

VIS Business Performance bruges i alle Halberg-virksomhederne i både ind- og udland i forbindelse med budget og rapportering, hvor processen er blevet mærkbart hurtigere, da man nu kun skal trykke på en enkelt knap for at trække de relevante tal ud i en færdig rapport. Derudover er det eksempelvis også muligt for Halberg at oprette fiktive varer i VIS, der endnu ikke eksisterer i ERP-systemet, således at de kan budgettere med varer, der forventes introduceret i det nye år, så budgettet kan følges.

En virksomhed af denne størrelse er i konstant udvikling, og når VIS Business Performance er blevet benyttet i så mange år, er det naturligt, at der er brug for løbende opdateringer, så behovene altid opfyldes, og der skabes optimal værdi. Netop derfor har Halberg for nylig fået tilrettet budgetmodulet i tæt samarbejde med deres faste konsulent. Ifølge Per K. Hansen, der er regnskabschef hos Halberg, blev de mange rettelser nået til tiden, og processen var hurtig og gnidningsfri, hvilket de var meget positive over.

Vil du høre mere om VIS2GO?

Vil du høre mere om VIS2GO?

Andre kundecases

Gå på opdagelse i flere af vores kundecases, og bliv klogere på, hvordan VIS kan gøre en forskel i din virksomhed.

Geia Food

Med live-data vis VIS sikres en øget gennemsigtighed i forretningen. En gennemsigtighed, som gør Geia Food mere reaktionsdygtig.

Læs mere
Kamstrup

Kamstrup anvender VIS Business Performance i 19 forskellige selskaber i flere lande, hvor løsningerne bl.a. bruges til konsolidering af regnskaber og eliminering mellem selskaber.

Læs mere
Global Castings

Hos Global Castings (nu BAETTR) er VIS med til at sikre en effektiv og præcis kvalitetsopfølgning ved dagligt at indhente relevant data fra fem fabrikker.

Læs mere
Jem & Fix

VIS Business Performance har de sidste 20 år været en integreret del af hverdagen hos Danmarks lavpris-byggemarked jem & fix, hvor løsningerne er med til at drive virksomheden fremad.

Læs mere
Contiga

Contiga anvender i det daglige VIS til at bearbejde data inden for rapportering, opfølgning og budgettering.

Læs mere
DST-CHEMICALS

Hos DST-CHEMICALS fremhæver de især samarbejdet med deres Dialog Data-konsulent som en succesfaktor ved implementeringen af VIS.

Læs mere

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan Dialog Data kan hjælpe din virksomhed?

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at optimere forretningen via data.

Lad os tage en snak om

Scroll til toppen