CASE

Kohberg

Kohberg bruger VIS på en række forskellige områder, hvor løsningen skaber transparens, et stort overblik og et godt fundament for evidensbaserede beslutninger.

Fra costing til POS-data og planlægning: VIS samler alt Kohbergs data ét sted

Kohberg er det største danskejede bageri med tre bagerier og 550 ansatte, der hver dag sørger for, at der kommer friskt brød ud til butikkerne, og her støtter VIS. I samarbejde med Dialog Data har Kohberg fået bygget en kompleks Business Performance-platform, som favner alt fra costing til salg, POS-data og planlægning.

”Vi bruger vores VIS-platform til ledelsesbeslutninger, hvor det anvendte datagrundlag er samlet i VIS,” siger Laurids Jensen, Business Controller i Kohberg. Tidligere brugte Kohberg et andet værktøj til at indsamle og analysere deres Point-of-Sale (POS) data, men har nu valgt at skifte til VIS for at få større data integration og tilgængelighed.

”Vi ville gerne have samlet vores data ét sted, så de informationer vi har, kan mappes op mod vores eget salg. Det kan vi med VIS. I VIS har vi mulighed for at lave analyser, som indeholder data fra flere kilder, hvilket giver et meget stærkere beslutningsgrundlag end hvad der tidligere har været muligt,” beskriver Laurids Jensen.

Indblik om performance på tværs af virksomheden: Salg ind og ud af samme software
Kohberg har fået en højere grad af transparens på tværs af virksomheden ved at have salg ind og ud i samme software. Samtidig har de med VIS fået muligheden for at udvikle rapporter in-house og sammenkæde Master Data fra M3 med VIS, så de på sigt kan få M3-salgstransaktionerne konsolideret med deres POS-data i VIS.

”VIS brugergrænsefladen er i forvejen kendt i det meste af Kohberg-organisationen og med VIS har vi i højere grad indflydelse på tempo og retning af udviklingen end tidligere,” beskriver Finn Hansen, som er Business Development Manager hos Kohberg.

Tidsbesparende løsning, der bruges som ledelsesværktøj
Ifølge Kohberg giver VIS et overskueligt og letforståeligt indblik i de mange data, så de får et solidt fundament til at tage evidensbaserede beslutninger – for med god indsigt i dataene træffer man bedre valg, som kan bruges på ledelsesniveau.

Kohberg fik aflivet regnearkene
Tidligere skulle Kohberg holde styr på et stort antal forskellige regneark, når budgetterne skulle udarbejdes. Med VIS kan budgetterne nu i stedet laves direkte i budgetmodulet. Det sparer dem meget tid, og særligt salgsafdelingen kan hurtigt få overblikket, samtidig med at de kan gå helt ned i de små detaljer.

Det, at Kohbergs POS-data er tilgængelig i VIS, har altså ikke bare bidraget til at få samlet det store billede. Det har også givet mere indsigt og en større detaljeringsgrad, når der skal lægges budgetter.

Vi ville gerne have samlet vores data ét sted, så de informationer vi har, kan mappes op mod vores eget salg. Det kan vi med VIS.
Laurids Jensen
Business Controller, Kohberg
Det har vi hjulpet med

Disse fordele opnåede Kohberg

Her står blot nogle af de fordele, som der er forbundet med at bruge VIS. 

Vil du høre mere om VIS2GO?

Vil du høre mere om VIS2GO?

Andre kundecases

Gå på opdagelse i flere af vores kundecases, og bliv klogere på, hvordan VIS kan gøre en forskel i din virksomhed.

Geia Food

Med live-data vis VIS sikres en øget gennemsigtighed i forretningen. En gennemsigtighed, som gør Geia Food mere reaktionsdygtig.

Læs mere
Kamstrup

Kamstrup anvender VIS Business Performance i 19 forskellige selskaber i flere lande, hvor løsningerne bl.a. bruges til konsolidering af regnskaber og eliminering mellem selskaber.

Læs mere
Global Castings

Hos Global Castings (nu BAETTR) er VIS med til at sikre en effektiv og præcis kvalitetsopfølgning ved dagligt at indhente relevant data fra fem fabrikker.

Læs mere
Jem & Fix

VIS Business Performance har de sidste 20 år været en integreret del af hverdagen hos Danmarks lavpris-byggemarked jem & fix, hvor løsningerne er med til at drive virksomheden fremad.

Læs mere
Contiga

Contiga anvender i det daglige VIS til at bearbejde data inden for rapportering, opfølgning og budgettering.

Læs mere
DST-CHEMICALS

Hos DST-CHEMICALS fremhæver de især samarbejdet med deres Dialog Data-konsulent som en succesfaktor ved implementeringen af VIS.

Læs mere

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan Dialog Data kan hjælpe din virksomhed?

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at optimere forretningen via data.

Lad os tage en snak om

Scroll til toppen