Case
Halberg

Et enkelt klik for at lave en rapport

Halberg har benyttet VIS Performance og VIS Business i henholdsvis ni og 19 år, og de er godt tilfredse med løsningens brugervenlighed og fleksibilitet.

Halberg-koncernen er en stor familieejet virksomhed med aktiviteter inden for blandt andet tobak, hvor de i dag er verdens næststørste producent af pibetobak. Med en sådan størrelse er det nødvendigt at kunne holde det store overblik, hvilket VIS Business Performance hjælper med - og det har de efterhånden gjort længe, da Halberg har benyttet VIS Business i 19 år, og tilføjelsen af VIS Performance kom til for ni år siden.

VIS Business Performance bruges i alle Halberg-virksomhederne i både ind- og udland i forbindelse med budget og rapportering, hvor processen er blevet mærkbart hurtigere, da man nu kun skal trykke på en enkelt knap for at trække de relevante tal ud i en færdig rapport. Derudover er det eksempelvis også muligt for Halberg at oprette fiktive varer i VIS, der endnu ikke eksisterer i ERP-systemet, således at de kan budgettere med varer, der forventes introduceret i det nye år, så budgettet kan følges.

En virksomhed af denne størrelse er i konstant udvikling, og når VIS Business Performance er blevet benyttet i så mange år, er det naturligt, at der er brug for løbende opdateringer, så behovene altid opfyldes, og der skabes optimal værdi. Netop derfor har Halberg for nylig fået tilrettet budgetmodulet i tæt samarbejde med deres faste konsulent. Ifølge Per K. Hansen, der er regnskabschef hos Halberg, blev de mange rettelser nået til tiden, og processen var hurtig og gnidningsfri, hvilket de var meget positive over.