Case
Kamstrup

Stort overblik på tværs af landegrænser

Kamstrup er verdens førende producent af systemløsninger til intelligent vand- og energimåling med 19 selskaber på verdensplan. En sådan størrelse betyder, at der hver dag genereres enorme mængder data, som ville være uoverskuelige uden de rigtige værktøjer. Og netop her er VIS Business Performance til stor hjælp i virksomheden.

VIS bruges på mange forskellige områder i Kamstrup, der har 700 aktive brugere af løsningen fordelt i alle 19 selskaber, og i gennemsnit åbnes rapporter genereret i VIS hele 10.000 gange om måneden. Det store antal selskaber betyder også, at der foregår meget handel virksomhederne imellem, før varerne kommer ud til kunderne, og her bruges VIS til at undgå unødvendige dobbelttransaktioner, når de enkelte regnskaber konsolideres og de interne handler elimineres.

Ifølge Lars Haunstrup Gammeljord, der er Head of Business Intelligence & Master Data hos Kamstrup, er VIS med til at skabe et rigtig godt overblik og gennemsigtighed i virksomheden, og især integrationen mellem VIS Business og VIS Performance værdsættes. Derudover er de glade for den hurtige reaktionstid fra Dialog Datas side, hvis der er behov for ændringer i løsningerne.

Du kan også læse om hvordan Kamstrup bruger VIS til Sales and Operations Planning: 

Læs mere her