Case
Leman

De samme tal bruges i hele verden

LEMAN har 800 medarbejdere, 25 kontorer i seks lande, partnere i mere end 100 lande, og deres hovedformål er at hjælpe deres kunder over hele verden med transport- og logistikopgaver. Med en virksomhed i en sådan størrelsesorden er det et enormt arbejde at budgettere optimalt og holde overblikket. Her er VIS Performance et vigtigt værktøj, der blandt andet bruges til omkostningsfordeling på de forskellige divisioner, budgettering samt opfølgning, hvor det estimerede budget sammenlignes med de faktiske tal i de forskellige divisioner.

Det overordnede budget for hele virksomheden er en omfattende proces, der gennemføres årligt, men VIS Budget har gjort den mere overskuelig, da de 50-60 forskellige brugere fra hele verden nu tager udgangspunkt i præcis de samme tal i stedet for forskellige excel-ark.

”Vi har brugt løsningen i omkring to år, og nu hvor vi har fået et grundigt indblik i VIS Performances muligheder og vores individuelle behov, er en tilretningsproces sat i gang i tæt samarbejde med vores personlige konsulent. Det er et konstruktivt forløb, da der altid er mulighed for sparring, og det sætter vi meget pris på,” siger Christian Møller, der er Business Controller hos LEMAN