CASE

Leman

VIS Performance er et vigtigt værktøj til omkostningsfordeling, budgettering og opfølgning, og særligt overblikket og den store brugervenlighed er værdsatte fordele hos LEMAN

De samme tal bruges i hele verden

LEMAN har 800 medarbejdere, 25 kontorer i seks lande, partnere i mere end 100 lande, og deres hovedformål er at hjælpe deres kunder over hele verden med transport- og logistikopgaver.

VIS skaber overblik

Med en virksomhed i en sådan størrelsesorden er det et enormt arbejde at budgettere optimalt og holde overblikket. Her er VIS Performance et vigtigt værktøj, der blandt andet bruges til omkostningsfordeling på de forskellige divisioner, budgettering samt opfølgning, hvor det estimerede budget sammenlignes med de faktiske tal i de forskellige divisioner.

Det overordnede budget for hele virksomheden er en omfattende proces, der gennemføres årligt, men VIS Budget har gjort den mere overskuelig, da de 50-60 forskellige brugere fra hele verden nu tager udgangspunkt i præcis de samme tal i stedet for forskellige excel-ark.

”Vi har brugt løsningen i omkring to år, og nu hvor vi har fået et grundigt indblik i VIS Performances muligheder og vores individuelle behov, er en tilretningsproces sat i gang i tæt samarbejde med vores personlige konsulent. Det er et konstruktivt forløb, da der altid er mulighed for sparring, og det sætter vi meget pris på,” siger Christian Møller, der er Business Controller hos LEMAN

Det er et konstruktivt forløb, da der altid er mulighed for sparring, og det sætter vi meget pris på
Christian Møller
Business Controller, LEMAN
Det har vi hjulpet med

Disse fordele opnåede LEMAN

Her står blot nogle af de fordele, som der er forbundet med at bruge VIS. 

Vil du høre mere om VIS2GO?

Vil du høre mere om VIS2GO?

Andre kundecases

Gå på opdagelse i flere af vores kundecases, og bliv klogere på, hvordan VIS kan gøre en forskel i din virksomhed.

Geia Food

Med live-data vis VIS sikres en øget gennemsigtighed i forretningen. En gennemsigtighed, som gør Geia Food mere reaktionsdygtig.

Læs mere
Kamstrup

Kamstrup anvender VIS Business Performance i 19 forskellige selskaber i flere lande, hvor løsningerne bl.a. bruges til konsolidering af regnskaber og eliminering mellem selskaber.

Læs mere
Global Castings

Hos Global Castings (nu BAETTR) er VIS med til at sikre en effektiv og præcis kvalitetsopfølgning ved dagligt at indhente relevant data fra fem fabrikker.

Læs mere
Jem & Fix

VIS Business Performance har de sidste 20 år været en integreret del af hverdagen hos Danmarks lavpris-byggemarked jem & fix, hvor løsningerne er med til at drive virksomheden fremad.

Læs mere
Contiga

Contiga anvender i det daglige VIS til at bearbejde data inden for rapportering, opfølgning og budgettering.

Læs mere
DST-CHEMICALS

Hos DST-CHEMICALS fremhæver de især samarbejdet med deres Dialog Data-konsulent som en succesfaktor ved implementeringen af VIS.

Læs mere

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan Dialog Data kan hjælpe din virksomhed?

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at optimere forretningen via data.

Lad os tage en snak om

Scroll til toppen