Hvem er Dialog Data?

En lang
historie kort

Dialog Data blev grundlagt tilbage i 1993 af Kim Vinther og Palle Rasmussen, og i dag sidder Kim stadig som CTO og ejer af virksomheden. Der er sket meget siden vores opstart - vi er blevet større og har til daglig kontakt med mange forskellige kunder. I Januar 2017 købte Roesgaard & Partners sig ind i Dialog Data, og vi har allerede set en stor synergi via samarbejdet med dette hurtigt voksende revisionsfirma. 

Dialog Data har udviklet VIS - en Business Performance-løsning der kan håndtere virksomheds data indenfor både rapportering, opfølgning og budgettering. Det at VIS kan håndtere alle disse elementer i ét og samme program, gør at vores kunder hurtigt får et bredt overblik over, som understøtter hele deres forretning - og giver gode betingelser for vækst. 

Vores målsætning er at gøre viden lettilgængelig og letforståelig

Vi har daglig kontakt med mange forskellige kunder, der spænder lige fra mindre, danske virksomheder til store internationale organisationer. Men vores gennemgående fokus på at dyrke de langsigtede relationer med vores kunder har ikke ændret sig. Derfor er vi også stolte af, at flere af vores kunder fra opstartårene stadig bruger VIS i dagligdagen.

.

Klik videre og læs mere om hvem vi er i Dialog Data og hvordan vi arbejder:

.