Hvem er Dialog Data?

En lang
historie kort

Dialog Data blev grundlagt tilbage i 1993 af Kim Vinther og Palle Rasmussen, og i dag sidder Kim stadig som administrerende direktør og ejer af virksomheden.

Der er sket meget siden Dialog Datas opstart – vi er blevet større, og vi har dagligt kontakt med mange forskellige kunder, der spænder lige fra mindre, danske virksomheder til store internationale organisationer. Men vores gennemgående fokus på at dyrke de langsigtede relationer med vores kunder har ikke ændret sig. Derfor er vi også stolte af, at flere af vores kunder fra opstartsårene stadig bruger VIS i dagligdagen.

I januar 2017 købte Roesgaard & Partners sig ind i Dialog Data, og vi forventer os stor synergi via samarbejdet med dette hurtigt voksende revisionsfirma.

Agil
implementering

Vores kunders succes er vores succes, og vi lægger derfor stor vægt på at skabe værdi for dig ved at sørge for, at dine BI- og budgetteringsløsninger altid matcher dine aktuelle behov. Vi ved, at din virksomhed udvikler sig kontinuerligt – og det samme gør jeres behov. Derfor garanterer vi et tæt samarbejde med dig og en agil implementering, hvor løsningen altid kan konfigureres efter skiftende vilkår i virksomheden eller i markedet.

Det er også vigtigt for os, at du altid forstår løsningen, så du kan udnytte den optimalt. Det betyder, at dataene skal præsenteres på en enkel og brugervenlig måde, så det ikke gøres mere kompliceret, end det faktisk er.

Eget system og erfarne
medarbejdere

Vi har selv udviklet vores produkter og kan derfor med sikkerhed sige, at vi kender dem ud og ind. Derudover nyder vi godt af, at størstedelen af vores medarbejdere har været en del af holdet i mange år, og de har derfor samlet sig rigtig mange gode erfaringer, der også kommer dig til gode.

I vores profilbrochure kan du læse mere om os og vores kunder.

 

 

Hent Profilbrochure