Optimerede løsninger og 
fleksibel implementering

Er vi noget
for dig?

Vi har fuld tiltro til, at VIS kan styrke din virksomhed markant, og derfor vil vi også meget gerne vise dig potentialet i løsningen – helt uforpligtende. Når vi laver en prøveinstallation på jeres data fra din virksomhed, får du både større forståelse for løsningens muligheder, og du kan samtidig se, hvor hurtigt implementeringen kan klares. Sådan giver vi dig både sikkerhed og inspiration helt fra starten.

Hurtig return on
investment

Vores fremgangsmåde tager udgangspunkt, at det skal være så nemt og hurtigt for dig som muligt at få implementeret en løsning fra Dialog Data. På den måde vil din virksomhed hurtigere mærke forskellen og opleve gevinsterne ved løsningen.

Praktisk betyder det, at vi laver en løbende implementering, hvor vi sørger for hurtigt at færdiggøre få områder ad gangen. Ved at arbejde på denne måde får du mulighed for at lære løsningen at kende løbende og derved blive opmærksom på nye eller ændrede behov, der skal dækkes. Sådan sikres du kontinuerligt den bedste løsning uden spildtid og unødvendige funktioner. Andre kalder dette agil implementering – vi kalder det sund fornuft!

Personlig konsulent

Vi lægger stor vægt på, at du altid skal opleve en kompetent og effektiv service, når du tager kontakt til os. Derfor får du tildelt en personlig konsulent, der sørger for, at hele projektet bliver vellykket fra start til slut – og som også tager sig af al den fremtidige tilretning af din løsning. Det betyder, at du ikke skal bruge energi på at sætte en ny medarbejder ind i din løsning hver gang – din konsulent kender allerede din løsning og dine behov, så I kan straks påbegynde arbejdet med de justeringer, der giver værdi for dig.