Optimerede løsninger og 
fleksibel implementering

Hurtig return on
investment

Vores fremgangsmåde tager udgangspunkt i, at det skal være så nemt og hurtigt for dig som muligt at få implementeret en løsning fra Dialog Data. På den måde vil din virksomhed hurtigere mærke forskellen og opleve gevinsterne ved løsningen.

Praktisk betyder det, at vi laver en løbende implementering, hvor vi sørger for hurtigt at færdiggøre få områder ad gangen. Ved at arbejde på denne måde får du mulighed for at lære løsningen at kende løbende og derved blive opmærksom på nye eller ændrede behov, der skal dækkes. Sådan sikres du kontinuerligt den bedste løsning uden spildtid og unødvendige funktioner. Andre kalder dette agil implementering – vi kalder det sund fornuft!

Dygtig og personlig
konsulent

Vi lægger stor vægt på, at du altid skal opleve en kompetent og effektiv service, når du tager kontakt til os. Derfor får du tildelt en personlig konsulent, der sørger for, at hele projektet bliver vellykket fra start til slut – og som endvidere hjælper med den fremtidige tilretning af din løsning.

Det betyder, at du ikke skal bruge energi på at sætte en ny medarbejder ind i din løsning hver gang – din konsulent kender allerede din løsning og dine behov, så I kan straks påbegynde arbejdet med de justeringer, der giver værdi for dig.

Agil
implementering

Vores kunders succes er vores succes, og vi lægger derfor stor vægt på at skabe værdi for dig ved at sørge for, at dine BI- og CPM-løsninger altid matcher dine aktuelle behov. Vi ved, at din virksomhed udvikler sig kontinuerligt – og det samme gør jeres behov. Derfor garanterer vi et tæt samarbejde med dig og en agil implementering, hvor løsningen altid kan konfigureres efter skiftende vilkår i virksomheden eller i markedet.

Det er også vigtigt for os, at du altid forstår løsningen, så du kan udnytte den optimalt. Det betyder, at dataene skal præsenteres på en enkel og brugervenlig måde, så det ikke gøres mere kompliceret, end det faktisk er.

Vi kan også
hjælpe dig

Vi har fuld tiltro til, at VIS kan styrke din virksomhed markant, og derfor vil vi også meget gerne vise dig potentialet i løsningen – helt uforpligtende.

Når vi laver en prøveinstallation på jeres virksomhedsdata, får du både større forståelse for løsningens muligheder, og du kan samtidig se, hvor hurtigt implementeringen kan klares. Sådan giver vi dig både sikkerhed og inspiration helt fra starten. Se mere i vores profilbrochure:

Klik og hent brochure