Saml og kombinér data på en overskuelig måde

VIS Business

VIS Business gør det muligt for dig at samle og kombinere data fra alle tænkelige datakilder i ét brugervenligt og præsentabelt dashboard, der kan skræddersyes jeres virksomheds behov.

Understøt hele virksomheden - både strategisk og operationelt

Med VIS får du en standard Business Intelligence-løsning, der analyserer og præsenterer informationer på en overskuelig måde for alle i virksomheden – på både det strategiske og operationelle niveau.

VIS understøtter alle dele af virksomheden (salg, produktion, logistik, service og økonomi) med analyser inden for bl.a. Balanced Scorecard, Supply Chain Management, ABC/ABM-analyser, effektanalyser, simulering og meget mere. 

VIS Business

Fordelene - kort og godt

  • Hurtigt og brugervenligt system
  • Dashboards i valgfrit format
  • Individuel opbygning af brugergrænsefladen
  • Datakuber i både online og offline format
  • Databaseuafhængighed
  • Tæt integration med Office-systemer
  • Kan implementeres med alle ERP-systemer
  • Understøtter flere sprog
  • Automatisk advisering af relevante og kritiske hændelser, så snart de indtræffer

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan Dialog Data kan hjælpe din virksomhed?

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at optimere forretningen via data.

Lad os tage en snak om

Sådan fungerer det

Vi har selv udviklet VIS, og vi kender derfor softwaren ud og ind. Det betyder, at vi kan konfigurere den optimale Business Intelligence-løsning i samarbejde med dig – både i implementeringsfasen og den efterfølgende løbende opsætning af løsningen. 

VIS indsamler kontinuerligt essensen af virksomhedens transaktioner og strukturerer de store mængder data, så du hurtigt får et overblik og kan vende og dreje samt dykke ned i konkret data for yderligere oplysninger og svar.

Business Intelligence dashboard
Brugervenligt budgetteringssystem

Brugervenligt og intuitivt design

VIS bygger på kundernes behov. Derfor er designet brugervenligt og intuitivt, og vi har gjort det muligt for dig selv at bygge dine egne dashboards og analyser, så I får mest muligt ud af løsningen. Du kan selv designe indholdet i dit dashboard og vælge, hvordan du vil have den relevante data præsenteret – for eksempel med landkort, speedometre, rapporter, tabeller eller krydstabuleringer. 

Scroll til toppen