Hvorfor vælge
VIS Business Intelligence?

Understøt hele
virksomheden

Med VIS får du en standard Business Intelligence-løsning, der analyserer og præsenterer informationer på en overskuelig måde for alle i virksomheden – på både det strategiske og operationelle niveau.

VIS understøtter alle dele af virksomheden (salg, produktion, logistik, service og økonomi) med analyser inden for bl.a. Balanced Scorecard, Supply Chain Management, ABC/ABM-analyser, effektanalyser, simulering og meget mere. Med VIS kan du samle, kombinere og analysere data fra alle tænkelige datakilder. Den løbende opfølgning på de analyserede data understøttes endvidere optimalt via samspillet med informationerne fra VIS' Budget modul.

 

Fordelene
kort og godt

  • Hurtigt og brugervenligt system
  • Dashboards i valgfrit format
  • Individuel opbygning af brugergrænsefladen
  • Datakuber i både online og offline format
  • Databaseuafhængighed
  • Tæt integration med Office-systemer
  • Kan implementeres med alle ERP-systemer
  • Understøtter flere sprog
  • Automatisk advisering af relevante og kritiske hændelser, så snart de indtræffer

Tæt integration med
andre systemer

VIS taler sammen med virksomhedens eksisterende systemer, da løsningen fra starten er tæt integreret med Office-produkterne og desuden hurtigt og nemt kan integreres op mod alle gængse ERP-systemer og -databaser. Det er herved helt enkelt at gøre VIS til en del af virksomhedens hverdag.

Optimeret til at
opfylde dine behov

Vi har selv udviklet VIS, og vi kender derfor løsningen ud og ind. Det betyder, at vi kan konfigurere den optimale Business Intelligence-løsning i samarbejde med dig – både i implementeringsfasen og den efterfølgende løbende opsætning af løsningen. Det tætte ejerskab til løsningen betyder også, at du får størst mulig indflydelse på, hvilke nye moduler der skal implementeres i den fleksible standardløsning, så din virksomhed får de bedste vilkår i den videre brug af løsingen.

Hvad giver bedst
mening for dig?

VIS indsamler kontinuerligt essensen af virksomhedens transaktioner og strukturerer de store mængder data, så du hurtigt får et overblik og kan vende og dreje samt dykke ned i konkret data for yderligere oplysninger og svar.

I VIS har du har mulighed for selv at designe indholdet i dit Dashboard samt vælge, hvordan du vil have den relevante data præsenteret – for eksempel med landkort, speedometre, rapporter, tabeller eller krydstabuleringer – det er helt op til den enkelte bruger af løsningen at vælge den form, der giver den mest effektive og brugbare viden.

  

Budgettering

Med det integrerede budget-modul i VIS, kan du lave budgettering, forecasting og konsolidering - og BI - i samme løsning.

VIS Performance

Data Warehouse

Sammen med VIS løsningen tilbyder vi at samle og strukturere dine data i et Data Warehouse - hvilket giver dig endnu flere muligheder.

Data Warehouse

VIS2Go

Tag dine data med på farten med vores app, VIS2Go, der giver dig nem adgang til de nyeste data i din VIS løsning.

VIS2Go