Data Warehouse

 

Saml virksomhedens data
i én løsning

Hos Dialog Data sikrer vi at data warehouse er tilpasset jeres behov. Vi har igennem mere end 25 år specialiseret os i at udarbejde data warehouse-løsninger til Business Performance-analyser. Vi har mulighed for at samle data på tværs af mange forskellige datakilder ét sted, uafhængigt af om det er HR-, finans-, salg-, produktion- eller løndata det drejer sig om. Herudover er vi platform-uafhængige, hvilket vil sige at vi understøtter både kommercielle og open source databaser.

Med et data warehouse fra Dialog Data får I det gyldne overblik over jeres data med fuld transparens og sporbarhed, hvilket gør det nemt at afstemme data samt at få skabt et optimalt grundlag for jeres analyser.

Fordelene
kort og godt 

  • Data samlet ét sted, dvs. én sandhed
  • Mulighed for at hente data fra mange forskellige kilder
  • Kan implementeres med alle ERP-systemer
  • Fokus på validitet af data igennem hele etableringsfasen
  • Skaber struktur og gennemsigtighed af data
  • Kan sættes op i jeres eksisterende server-miljø
  • Integrerbart med diverse brugerflader, e.g. PowerBI og ikke mindst VIS

Data Warehouse opbygning ved Dialog Data

Tilpasset til at
opfylde jeres behov

Dialog Datas dygtige konsulenter har ekspertisen til at samle data fra selv de mest fragmenterede datamiljøer, hvor data skal kombineres og samles i alt fra Excel, salg, ERP- og produktionssystemer til finans - og hvad der ellers måtte være. Derfor har vi de perfekte forudsætninger til at tilpasse løsningen til netop jeres virksomheds behov. 

Data fra vidt forskellige datakilder er som udgangspunkt ikke kompatible med hinanden og kan derfor ikke kombineres på tværs. Derfor ’renser’ og formaterer vi jeres data, så den kan samles uafhængigt af det dataformat, som den måtte have fra sin datakilde. Dette giver en forbedret performance og agilitet i dataen, når der skal laves udtræk fra data warehouset.

Klik på knappen nedenfor og læs mere om hvordan Dialog Data skaber performance med Data Warehouse. 

Læs mere her

VIS2Go

Tag dine data med på farten med vores app, VIS2Go, der giver dig nem adgang til de nyeste data i din VIS løsning. 

VIS2Go

Business Intelligence

Med VIS kan du samle, kombinere og analysere data fra alle tænkelige datakilder - og understøtte hele din virksomhed

VIS Business Intelligence

Budgettering

Med det integrerede budget-modul i VIS, kan du lave budgettering, forecasting og konsolidering - og BI - i samme løsning.

VIS Performance